Prilikom kupovine ili izgradnje kuće, pre ili kasnije nameće se pitanje uređenja okućnice te ujedno i pitanje zaštite od sunca za neometeno uživanje na terasi, ili zaštitu vašeg glavnog ulaza u kuću.

Nadstrešnice koje izrađujemo su rešenje kako za zaštitu od sunca tako i za zaštitu od vetra ili kiše, te su prilagođene Vašim idejama i željama.

Drvene nadstrešnice mogu biti samostojeće (letnjikovci, vidikovci, sjenice, vidikovci, za automobil) ili naslonjene na objekat (terase, tremovi, ulazi).

Drvene nadstrešnice | Drvofinal Pandurević | Ivanjica

Drvene nadstrešnice mogu biti u svim oblicima, četvrtaste, kvadratne, šesterokutne, osmerokutne ili po željama vlasnika. Odlikuje ih vizualna toplina, jer se rade od punog drveta. Velike su čvrstoće i vrlo su trajne, uz minimum održavanja.

Pokrove na nadstrešnicama birate sami, a nadstrešnice možete pokrivati čime god želite, samo drvenim gredama (pergole), od providnog leksana, limovima raznih profila u imitaciji crepa, tegolom ili standardnim crepom svih oblika.

Izbor je na Vama, ali lepo oblikovanom nadstrešnicom obogatit će te svoj životni prostor. Dolazimo na poziv i pomažemo oko dizajna nadstrešnice, odabira boja i pokrova, kako bi sve bilo  u skladu sa već postojećim stanjem.


Izrađujemo i baštenske stolove i klupe od punog drveta, sa kvalitenom zaštitom od spoljašnjih uticaja. Bilo da se radi samo o jednoj garnituri za četvero ili šestero, privatnom domaćinstvu ili nekom ugosuiteljskom objektu, pozovite nas da se dogovorimo i ostvarimo Vaš mirni kutak za sedenje u bašti.

 

Copyright © 2023, Drvofinal Pandurević. Developed by Animat studio.